ponedeljek, 4. maj 2015

9 TRIKOV KAKO NALIČITI UTRUJENE OČI, DA PONOVNO ZASIJEJO



Utrujene oči? Brez skrbi, z ličili se da vse urediti :-) Z veseljem vam razkrivam 9 trikov kako naličiti oči, da ponovno zasijejo. Pa začnimo.

1. OSVETLITEV NOTRANJEGA KOTIČKA OČESA

Svetlikajoče bež senčilo ali v barvi šampanjca nanesite na notranji kotiček očesa v obliki manjšega trikotnika. Tako bodo vaše oči bolj odprte in glamurozne.

 
 
2. ČRNO ČRTALO

Res je, da z uporabo črne barvice na spodnji veki, optično zmanjšamo oko, vendar z obrobo spodnje in zgornje veke poudarimo oči in naša barva oči pride še bolj do izraza.



3. OSVETLITEV POD OBRVMI

Z bež/belo barvico ali svetlo senčko osvetlite rob na kosti pod obrvmi. S tem boste optično povečale oči ter poudarile obrvi.

 

4. SVINČNIK ZA OČI V BEŽ BARVI

Notranji rob spodnje veke obrobite z barvico v bež barvi. Oči bodo dobile občutek svežine pa še optično jih povečamo.

 

5. SVINČNIK ZA OČI V MODRI BARVI
Uporaba modrega črtala ali svinčnika za oči pravtako naredi oči bolj budne.
 
 


6. PRAVA IZBIRA SENČILA
Pastelni  odtenki odprejo oči in osvetlijo celoten obraz. Vse lepotičke z modrimi očmi, izbirajte med breskovimi, rjavkastimi in bakrenimi senčili. In srečnice z rjavimi očmi? Vam pa vsi odtenki pristajajo. Rjava barva je najbolj nevtralna od vseh, tako da lahko prosto preizkušaš in se poigravaš z barvami. In lepotice z zelenimi očmi? Poudarite to redko barvo oči z odtenki vijole, marelice ter zlate.

 

7. KOCKA LEDU
V kolikor se zbudite z zabuhlimi podočnjaki, brez skrbi. Zelo učinkoviti način za ublažitev le-teh je, da čez oči položimo kocko ledu, zavito v krpo ali pa na tanke rezine narezane kumarice, ki ste jih imele v hladilniku.



8.KOREKTOR/CONCEALER
S pravilno izbiro korektorja prekrijete in osvetlite predel pod in nad očmi. Tako zagotovite svež videz ter sijaj.

9. MASKARA
Očesni makeup nikoli ne zgleda dokončan brez nanosa maskare na trepalnice. Ta poskrbi za volumen, bolj odprt pogled, gostejše trepalnice,..




Velik objem,
Aleksandra

Ni komentarjev:

Objavite komentar