četrtek, 5. marec 2015

URBAN DECAY: NAKED 3

Dolgo časa želena in sanjana. In na koncu sem se le odločila, da jo kupim. Meni osebno najlepša Urban Decay paleta. Kupila sem jo v Sephori v Trstu za 50€. Ali je vredna nakupa? Berite naprej pa boste izvedeli :-)

Zapakirana je v kartonski škatli in poleg palete prejmete še vzorce podlag za pod senčila in sicer v odtenkih Original (prozorna podlaga), Eden (malce tenirana podlaga), Sin (podlaga s svetlikajočimi delci) ter Anti-Aging (podlaga za zrelo kožo).

Sama paleta deluje zelo zapeljivo in luksuzno. Kovinska paleta v kateri so nameščena senčila je dovolj čvrsta, vendar spet ne toliko močno, da je ne bi uspeli odpreti. Paleta je zelo lepa, glamurozna v temno zlatem odtenku z vgraviranim imenom NAKED 3 ter imenom znamke. Znotraj palete se nahaja 12 prekrasnih senčil, po celi dolžini ogledalo ter čopič za nanašanje senčil, ki pa ni ravno kvaliteten, vendar zelo uporaben, če nimate boljšega pri roki. Vsako senčilo vsebuje približno 1,3g proizvoda. Največ odtenkov je s svetlikajočimi delci in sicer 5, 3 so mat senčila ter 4 z zelo majhnimi svetlikajočimi delci. Največji problem Naked palet je, da jim »kronično« primanjkuje mat senčil.


No zdaj je pa čas, da napišem moje vtise ob vsakem odtenku te prečudovite palete.

1.    Strange: bledo roza – bel odtenek, barva krede ali praška. Pigmentacija ni dovolj dobra brez nanosa podlage. Zaključek je mat. Idealna za poudarek področja pod obrvmi.

2.    Dust: je čudovita senčka v odtenku zlate z roza podtonom, vendar po kvaliteti najslabše senčilo v paleti. Vsebuje veliko svetlikajočih se delcev in se zelo, zelo razsipa. Najlažje je, če ga nanesemo z vlažnim čopičem.

3.    Burnout: odtenek breskve-roza, z majhnimi svetlikajočimi se delci. Daje občutek koralne barve.



 
4.    Limit: je druga po vrsti mat senčka in jo večkrat uporabljam za zabrisovanje z drugimi senčili na pregibu očesa. Senčka je zemeljske barve z roza podtonom. Itak. Skratka, koži poda lep, nežen look in ublaži prehode drugih odtenkov senčil.

5.    Buzz: izrazito dobra pigmentacija, veliko svetlikajočih se delcev (ne toliko kot Dust). Idealna za dnevni look v kolikor želite poudariti notranji del očesa.

6.    Trick: čudovita senčka v odtenkih klasično zlate, super pigmentirano in ne razsipa se ob nanašanju. Je edino senčilo, ki nima roza podtona.


 
7.    Nooner: še ena mat senčka in meni najlepša iz te palete. Uh barvo te senčke ne znam niti opisat. Vijolično-roza-rjave barve…ne vem kaj vse so v tej senčki zmešali, da so dobili prečudovit odtenek, ki zelo lepo poudari zelene oči. Zelo lepo poda učinek odprtosti oči. Žal se pa kar veliko razsipa ob nanašanju. Odlična za zabrisovanje na pregibu očesa.

8.    Liar: je metalno rjave barve z malo sivkaste ter roza podtona. Lepa barva, pigmentirana in ne razsipa se. Vsebuje majhne svetlikajoče se delce.

9.    Factory: srednje temno rjava senčka z majhnimi svetlikajočimi se rdeče-roza delci. Odlično se poda na zunanjem kotičku očesa.


 
10.  Mugshot: odtenek metalik taupe z roza podtonom. Največji efekt te senčke se pokaže na sonču. Prečudovit odtenek.

11.  Darkside: še ena temno sivo-rjave barve, dobro pigmentirana, primerna tako za dnevni kot tudi za nočni look. Z lahkoto se zabriše. Vsebuje majhne svetlikajoče se delčke.

12.  Blackheart: temno rjavo-vijolično-črne barve z rdečimi svetlikajočimi se delci. Odlična pigmentacija, vendar bleščice kar bežijo z vek.



 
In na koncu pride čas, ko moram odkriti ali je paleta vredna nakupa ali ne. Iskreno menim, da je predraga. Ta kvaliteta, ki jo Urban Decay ponuja ni vredna toliko evrčkov. Definitivno.  Ampak ni mi žal, da sem jo kupila, ker bi jo najverjetneje spet. Vsakič, ko jo vzamem v roke in se začnem ličit, mi privabi nasmeh, ker je na videz prekrasna. In vnese neko glamuroznost v sivi vsakdan :-) Skratka, če padate na lepe škatlice in girly proizvode, potem vam priporočam nakup. V kolikor vas zanima samo kvaliteta pa se žal ne more primerjat z MAC-om, ki je zame še vedno No.1 v kvaliteti ličil.

Upam, da sem vam s to objavo vsaj malo olajšala pri odločitvi nakupa te čudovite paletke.
En velik objemček,

vaša Aleksandra

Ni komentarjev:

Objavite komentar